Joyforcel Industrial, ustanovljena leta 1999, je sprva začela s svojim delovanjem pri strežbi kupcem gradbenih kemikalij. Danes je pomembno skupno proizvodno podjetje za vodotopne polimerne kemikalije in dodatke za gradbene materiale na Kitajskem ter ima prevladujoče izdelke polivinil alkohol (PVA, PVOH), superplastifikator polikarboksilne kisline, prašek za ponovno dispergiranje (RDP, VAE), hidroksi Propil metil celuloza (HPMC), hidroksi etil celuloza (HEC), vlakna PVA z izhodno zmogljivostjo, ki že vrsto let ohranja vodilno mesto na Kitajskem.

Z poglobljenim izvajanjem mednarodnega sistema vodenja kakovosti ISO9001: 2015 Joyforce Industrial uporablja napredno proizvodno tehnologijo in opremo za varstvo okolja, da pripisuje pomen, da zagotovi, da lahko proizvodni proces ustreza varstvu okolja, varnostnim standardom države in stabilnosti kakovosti izdelkov. .

Medtem se Joyforce Industrial osredotoča tudi na storitve za stranke in si je s svojimi visokokakovostnimi izdelki, konkurenčno ceno, hitro dostavo in strokovnimi storitvami pri dolgoročnem sodelovanju s količinami domačih in tujih podjetij pridobil zaupanje in ugled naših strank. . Poleg tega ima lastno veliko skladišče in transportno floto, zelo učinkovit logistični sistem, izdelek pa so izvažali v Ameriko, Evropo, Bližnji vzhod, jugovzhodno Azijo v več kot 30 držav.

Joyforce Industrial, ki temelji na predelovalni industriji in se osredotoča na surovo kemično dejavnost, je stalno vključen na svetovni trg. Prepričana je, da bo vodilna mednarodna dobaviteljica z našimi celovitimi sposobnostmi in osrednjo konkurenčnostjo!