Podjetje Joyforcel Industrial, ustanovljeno leta 1999, je prvotno začelo svoje delovanje pri oskrbovanju strank z gradbenimi kemikalijami. Danes je pomembno skupno proizvodno podjetje vodotopnih polimernih kemikalij in aditivov za gradbene materiale na Kitajskem in ima prevladujoče izdelke polivinil alkohol (PVA, PVOH), superplastifikator polikarboksilne kisline, ponovno disperzibilni polimerni prah (RDP, VAE), hidroksi Propil metil celuloza (HPMC), hidroksi etil celuloza (HEC), PVA vlakna z izhodno zmogljivostjo, ki že vrsto let ostaja v ospredju Kitajske.

S poglobljeno implementacijo mednarodnega sistema vodenja kakovosti ISO9001:2015 Joyforce Industrial uporablja napredno proizvodno tehnologijo in opremo za varstvo okolja, da bi pripisal pomen zagotavljanju, da lahko proizvodni proces izpolnjuje varstvo okolja, varnostne standarde države in stabilnost kakovosti izdelkov. .

Medtem se Joyforce Industrial osredotoča tudi na storitve za stranke in si je pridobil zaupanje in dober ugled naših strank zahvaljujoč visokokakovostnim izdelkom, konkurenčni ceni, hitri dostavi in ​​strokovnim storitvam v svojem dolgoročnem procesu sodelovanja s številnimi domačimi in tujimi podjetji . Poleg tega ima lastno obsežno skladišče in transportno floto, visoko učinkovit logistični sistem, izdelek pa je bil izvožen v Ameriko, Evropo, Bližnji vzhod, jugovzhodno Azijo v več kot 30 državah.

Podjetje Joyforce Industrial, ki temelji na predelovalni industriji in se osredotoča na poslovanje s surovimi kemikalijami, vztrajno sodeluje na svetovnem trgu. In prepričana je, da je vodilni mednarodni dobavitelj z našo celovito sposobnostjo in osnovno konkurenčnostjo!