Prednosti superplastifikatorja polikarboksilne kisline

- 2021-08-26-

PrednostiSuperplastifikator polikarboksilne kisline

Superplastifikator polikarboksilne kislineje dodatek, dodan betonu in cementu, ne le da lahko ohrani obdelavnost betona, ampak lahko tudi zmanjša količino cementa, hkrati pa ohrani trdnost.Superplastifikator polikarboksilne kislineje eden najučinkovitejših reduktorjev vode, hkrati pa je razmeroma napreden reduktor vode, ki se pogosto uporablja v družbi.

1. Tudi v primeru velikega padca beton, pripravljen ssuperplastifikator polikarboksilne kislinene bo imel očitne segregacije in krvavitve, videz in barva betona pa bosta dosledna. Ko se uporablja za pripravo betona visoke kakovosti, ima beton dobro obdelavnost, dobro kohezijo in beton je enostaven za mešanje.

2. Uporaba betonaSuperplastifikator polikarboksilne kislineima dobro obstojnost. Poleg tega ima v primerjavi z običajnimi sredstvi za zmanjšanje vode prednosti pri polnjenju, stabilnosti, črpanju, trdnosti in kompaktnosti ter odpornosti proti sulfatni koroziji.

3. Polikarboksilna kislina za redukcijo vode je neke vrste zeleni izdelek za zaščito okolja. Ima zelo nizko vsebnost alkalij, vsebnost kloridnih ionov, vsebnost natrijevega sulfata in vsebnost formaldehida ter med proizvodnim procesom ne onesnažuje naravnega okolja, kar je koristno za razvoj trajnosti.

4. Količina sredstva za redukcijo vode polikarboksilne kisline je majhna, vendar je stopnja redukcije vode visoka, potreben je le 1,0 %, stopnja redukcije vode pa lahko preseže 35 %.

5. Primeren je za beton z veliko količino letečega pepela. V območju nizkih odmerkov te vrste sredstva za zmanjševanje vode se rast trdnosti poveča z odmerkom, vendar se moč ne bo več povečala z odmerkom po prekoračitvi odmerka.

Polycarboxylic Acid Superplasticizer