Učinek uporabe hidroksi propil metil celulozeï¼HPMCï¼

- 2021-08-30-

Učinek uporabeHidroksi propil metil celuloza

Aktivacijska energija tega koraka se zmanjša, medtem ko se fluidnost reakcijske mešanice izboljša in napaka nizkega izkoristka reakcije metilacije v prvotnem procesu je rešena. V primeru je reaktor na trdni fazi preučen in uporabljen za tvorbo hidroksipropil ftalata. Po delcih metil celuloze.

1. Postanite visoko učinkovit pomožni izdelek, povečajte izkoristek reakcije, nadzirajte nastajanje stranskih reakcij,

2. Kot katalizator se za izboljšanje čistosti reaktantov in reakcijskega izkoristka uporablja visoko učinkovit hidroksipropil metilcelulozni katalizator, tako da se lahko reakcijski izkoristek poveča na 98 %. Z uporaboHidroksi propil metil celulozapomožno sredstvo, stopnja izkoriščenosti surovin se poveča na 95%, kar zagotavlja garancijo za pridobitevHidroksi propil metil celulozaftalata in preprečuje aglomeracijo med delci v procesu naknadne obdelave.

3. Za rešitev pomanjkljivosti nizkega izkoristka prvotnega postopka je reprezentativni poskus zmanjšanje porabe surovega bombažnega vlakna na enoto z 1,05 t/t v prvotnem postopku na 0,94 t/t v procesu reakcije združevanja ftalne kisline. , V procesu reakcije hidroksipropilacije in lahko odstrani ostanek reakcije anhidrida ftalne kisline, prosto ftalno kislino in preostalo topilo ocetne kisline. Povečajte reakcijski izkoristek te stopnje na 95 %.

Hydroxy Propyl Methyl Cellulose