Vrste in značilnosti polikarboksilatnih superplastifikatorjev

- 2022-06-13-

1. Vrsta zmanjšanja visoke količine vode: (1) Izjemno visoka stopnja zmanjšanja vode, stopnja zmanjšanja vode lahko doseže 40 %; (2) Učinek izboljšanja je očiten, tlačno trdnost 3d je mogoče povečati za 150% -200%, tlačno trdnost 28d pa je mogoče povečati za 40% -70%.

2. Vrsta zaščite pred visokim padcem: (1) Brez izgube v največ petih urah, začetni in končni čas strjevanja betona pa se podaljša za 5 do 12 ur v skladu z zahtevami T; (2) Sestavljen je s polikarboksilatnim sredstvom za redukcijo vode z visoko stopnjo redukcije vode. Lahko bolje doseže delovno zmogljivost in mehanske lastnosti betona po strjevanju; (3) Primeren je za masivni beton, samozgoščevalni beton, beton s srednjim in nizkim padcem, beton visoke trdnosti itd. za gradnjo v vročih vremenskih razmerah.

3. Sredstvo proti blatu s počasnim sproščanjem: (1) Odlična odpornost proti blatu, ima pomemben učinek na pesek in gramoz z visoko vsebnostjo blata in kamnitega prahu ter zmanjša izgubo betona zaradi padca; (2) Primeren je za pesek in gramoz, ki vsebuje blato in kamen v prahu. Je osnovni material kompozitnih betonskih dodatkov za velike količine črpalnih betonskih projektov in montažnih betonskih komponent.