JOYFORCE PVA 1799 drugi Aplikacija

- 2022-07-27-

JOYFORCE PVA 1799 ima značilnosti visokega oprijema, manjšega odmerjanja, visoke slepe stopnje, nizke vsebnosti pepela, stabilnega sintranja in izhlapevanja itd., zaradi česar ima velike prednosti pri uporabi magnetnih izdelkov. Kakovost se je močno izboljšala.

Pri elektrolitskem rafiniranju bakra, aluminija itd. lahko dodajanje ustrezne količine PVA1799 učinkovito zmanjša elektrolitsko napetost in naredi površino rafinirane kovine gladko. Poleg tega lahko dodajanje ustrezne količine PVA1799 raztopini za nanašanje prav tako izboljša gladkost površine za nanašanje.

PVA1799 lahko po dodajanju sredstva za penjenje in zmerno formaliziranje naredimo v gobo PVA s posebnimi lastnostmi. Uporablja se lahko za izdelavo filtrirnih materialov, kozmetičnih blazinic, pripomočkov za brisanje pohištva, industrijskih valjev itd. Je odporen na topila in ima dobro elastičnost po vpijanju vode. ,mehko. Poleg tega se PVA1799 lahko uporablja v gradbenih materialih, napravah za izboljšanje tal, vezivih in abrazivnem papirju za brusne plošče.