Metoda za preprečevanje poslabšanja superplastifikatorja polikarboksilne kisline

- 2021-08-06-

Metode za preprečevanje poslabšanjaSuperplastifikator iz polikarboksilne kisline
Superplastifikator iz polikarboksilne kislineje vrsta cementnega disperganta, ki se uporablja v cementnem betonu in se pogosto uporablja v predorih, avtocestah, mostovih in drugih gradbenih projektih. Vendar pa se v okolju z visoko temperaturo zlahka razpade in pokvari, kar nima učinka. Tukaj je metoda predkorozijskega propadanja in propadanja.
1. Pay attention to the storage environment of Superplastifikator iz polikarboksilne kisline: try to store the Superplastifikator iz polikarboksilne kislinena hladnem, zračenem mestu brez neposredne sončne svetlobe.
2. Zmanjšajte uporabo konzervansov, kot sta formaldehid in nitrit. Razume se, da nekateri tuji proizvajalci za zaščito pred korozijo trenutno uporabljajo formaldehid, natrijev benzoat in močan oksidacijski nitrit.
3. Ustrezno ocenite znesekSuperplastifikator iz polikarboksilne kisline used in the project: In some engineering projects, due to factors such as project progress, weather and environment, the use speed of polycarboxylic acid water-reducing agent is often not easy to control. In some projects, the Superplastifikator iz polikarboksilne kisline  has been placed on the construction site for more than 3 months or even longer, and decay and deterioration occur from time to time.
4. Dodajanje konzervansov med postopkom mešanja: mešanje dela konzervansov med proizvodnim procesomSuperplastifikator iz polikarboksilne kisline can effectively improve the deterioration of theSuperplastifikator iz polikarboksilne kisline.

5. Izbira zaviralca natrijevega glukonata: Na trgu je veliko proizvajalcev natrijevega glukonata, proizvajalci s strogimi sistemi nadzora proizvodnje pa lahko učinkovito uravnavajo preostalo količino glukoze in Aspergillus niger med proizvodnim procesom ter zmanjšajo zmanjšanje vodeSuperplastifikator iz polikarboksilne kislinekvarjenje.

Superplastifikator iz polikarboksilne kisline