Superplastifikator iz polikarboksilne kisline

Superplastifikator iz polikarboksilne kisline


Podrobnosti o izdelku

Opis izdelka

Superplastifikator polikarboksilne kisline, imenovan tudi polikarboksilatni superplastifikator, se priporoča v sistemih materialov na osnovi cementa z dobrim učinkom zmanjševanja vode in zadrževanjem blata, lahko zagotovi dobro fluidnost in obdelovalnost materialov ter izboljša zgodnjo in končno trdnost materialov na osnovi cementa.

 

Uporaba

Široko se uporablja v suhih maltah in betonskih sistemih, kot so samonivelirna malta, fugirna masa, nosilna malta in beton z različnimi stopnjami trdnosti.

                                                        

Mešati ga je treba z drugimi suhimi materiali, njegov odmerek se običajno giblje od 0,1% do 0,5% celotne mase cementnih veziv. Dejanski odmerek pa je treba določiti s primernimi testi za različne izdelke in uporabo.

 

Tehnični podatki o izdelku

Artikel

Kazalo

Videz

bel prah, ki se prosto toči

Trdna vsebina

â ‰% 96%

Nasipna gostota

500-700kg/m3

 

 

Paket:

Pri skladiščenju in transportu ga je treba hraniti ločeno od izpostavljenosti soncu, dežju in vlagi. Izdelek je pakiran v pločevinko iz vlaken, obloženo s polietilensko folijo ali PVC prevlečeno polipropilensko vrečo, 25 kg/vrečo.

 

Trgovina:

Izdelek je treba hraniti v suhih prostorih pri 5-35 ° C več mesecev, da se izognemo vpijanju vlage.

Hot Tags: Superplastifikator polikarboksilne kisline, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki