PVA 0588F

PVA 0588F

Naša serija izdelkov v prahu polivinil alkohol 0588 Flake (PVA 0588F) je specializirana. Izdelana je iz vinil acetata s polimerizacijo in alkoholizacijo. Je bel, stabilen in netoksičen vodotopen polimer, ki se lahko hitro raztopi v vodi in tvori stabilen koloid. Voda je dobro topilo.

Podrobnosti o izdelku

Naša serija izdelkov v prahu polivinil alkohol 0588 Flake (PVA 0588F) je specializirana. Izdelana je iz vinil acetata s polimerizacijo in alkoholizacijo. Je bel, stabilen in netoksičen vodotopen polimer, ki se lahko hitro raztopi v vodi in tvori stabilen koloid. Voda je dobro topilo.

Lastnosti izdelka:
Delno hidroliziran.
Nizka viskoznost.

Enakovredne ocene:
088-05
Kuraray PVA-205
Kuraray Mowiol 5-88
CCP BP-05
Sekisui Selvol 205 - Celanese
Nichigo GL-05
JVP JP-05

IzdelekParameter (specifikacija)

Postavka

PVA 0588F

Hidroliza (molni %)

86.0 ~ 90.0

Viskoznost (mPa.s)

4,5 ~ 6,5

Hlapno (mas.%)

â¤5,0

Pepel (masni %)

â¤0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

â91,5

Velikost delca

kosmičiShranjevanje:Izdelke je treba hraniti v zaprtih prostorih, kjer je sobna temperatura 5-30 °C, suh in dobro prezračen prostor, skladiščenje po serijah. Držite se stran od električne energije, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Strogo je prepovedano skladiščiti skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije.

prevoz:Pri prevozu so potrebna čista vozila, pazite, da se izognete vlagi, dežju in zaščiti pred soncem. Ravnajte previdno, da preprečite poškodbe embalaže. Strogo je prepovedano skladiščiti skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije

pogosta vprašanja
V: Kako lahko zagotovimo kakovost izdelkov?
O: 1. Vse materiale je treba testirati glede na ključne specifikacije pred raztovarjanjem.
2. Po raztovarjanju bomo različne materiale shranili v drugo skladišče.
3. Vodimo evidenco o shranjevanju papirja in računalnika.


Hot Tags: PVA 0588F, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki