PVA 2488F

PVA 2488F

Naša serija izdelkov iz polivinilalkoholnih kosmičev 2488 (PVA 2488F) je specializirana. Izdelan je iz vinil acetata s polimerizacijo in alkoholizacijo. Je bel, stabilen in netoksičen vodotopen polimer, ki se lahko hitro raztopi v vodi in tvori stabilen koloid.

Podrobnosti o izdelku

Naša serija izdelkov iz polivinilalkoholnih kosmičev 2488 (PVA 2488F) je specializirana. Izdelan je iz vinil acetata s polimerizacijo in alkoholizacijo. Je bel, stabilen in netoksičen vodotopen polimer, ki se lahko hitro raztopi v vodi in tvori stabilen koloid. Voda je dobro topilo. PVA 2488F je surovina za vinilonska vlakna, konstrukcije, dodatke za barve, ki se večinoma uporabljajo v tekstilu, sredstva za končno obdelavo tkanin.
 
Lastnosti izdelka:
Delno hidroliziran.

Nizka viskoznost.


Enakovredne ocene:
088-50
Kururay PVA-224
Kururay Mowiol 47-88
CCP BP-24
Sekisui Selvol 350 â Celanses
JVP JP-24
Nichigo GH-22


IzdelekParameter (specifikacija)

Postavka

PVA 2488F

Hidroliza (molni %)

86.0 ~ 90.0

Viskoznost (mPa.s)

44,0 ~ 50,0

Hlapno (mas.%)

â¤5,0

Pepel (masni %)

â¤0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

â91,5

Velikost delca

kosmiči

 

Shranjevanje:Izdelke je treba hraniti v zaprtih prostorih, kjer je sobna temperatura 5-30 °C, suh in dobro prezračen prostor, skladiščenje po serijah. Držite se stran od električne energije, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Strogo je prepovedano skladiščiti skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije.

prevoz:Pri prevozu so potrebna čista vozila, pazite, da se izognete vlagi, dežju in zaščiti pred soncem. Ravnajte previdno, da preprečite poškodbe embalaže. Strogo je prepovedano skladiščiti skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije
 
pogosta vprašanja
V: Kako lahko zagotovimo kakovost izdelkov?
A: 1. Vse materiale je treba testirati glede na ključne specifikacije pred razkladanjem.
2. Po raztovarjanju bomo različne materiale shranili v drugo skladišče.
3. Vodimo evidenco o shranjevanju papirja in računalnika.


Hot Tags: PVA 2488F, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki