PVA 0599

PVA 0599

Serija izdelkov v prahu PVA 0599 je specializirana za gradbeništvo kot dodatek v vseh vrstah suhega praškastega kita, suhe malte, lepila za ploščice, ki se še posebej uporablja za gradbeni kit in malto, izboljšuje prožnost, zadržuje vodo in povečuje viskoznost malte in kita. Je zelo dobro oprijemljiv in se je pogosto uporabljal pri izdelavi papirja, velikosti materialov za tekstil, lepila, folije in suho malto.

Podrobnosti o izdelku

PVA 0599

Serija izdelkov v prahu iz polivinil alkohola (PVA) je specializirana za gradbeništvo kot dodatek v vseh vrstah suhega kita v prahu, suhe malte, lepila za ploščice, ki se še posebej uporablja za gradbeni kit in malto, izboljšuje prožnost, zadržuje vodo in povečuje viskoznost malte in kiti. Je zelo dobro oprijemljiv in se je pogosto uporabljal pri izdelavi papirja, velikosti materialov za tekstil, lepila, folije in suho malto.

 

Lastnosti izdelka:

Popolnoma hidroliziran.

Nizka viskoznost.

Velikost delcev prilagodite dejanskemu povpraševanju.

 

Enakovredne ocene:

098-05

Kuraray PVA-105

Kuraray Mowiol 4-98

Kuraray Mowiol 6-98

CCP PF-05

Sekisui Selvol 107 - Celanščina

Sekisui Selvol 305 - Celanščina

Nichigo NL-05

JVP JF-05

 

Parameter izdelka (specifikacija)

Artikel

PVA 0599

Hidroliza (molski %)

98,0 ~ 99,9

Viskoznost (mPa.s)

4,5 ~ 6,5

Hlapno (mas.%)

â ‰ ¤ 5.0

Pepel (mas.%)

0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

91,5

Velikost delca

Kosmiči, 10 ~ 80mesh

 

Uporaba:

1. Velikost površine, vezava pigmentov.

2. PVA film, netopen v hladni vodi.

3. PVA goba, brusni disk in brusni material.

4. Sredstvo za sproščanje plesni iz plastike.

5. Površinska gladkost.

 

Pakiranje:Paket iz kraft papirja s plastično folijo v notranjosti, 20 kg/25 kg na vrečko ali tkano vrečko 500 kg na vrečko.

 

Shranjevanje:Izdelki morajo biti na zalogi v zaprtih prostorih, kjer je sobna temperatura 5-30 ° C, na suhem in dobro prezračevanem mestu, shranjevanje po serijah. Izogibajte se napajanju, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Strogo prepovedano skladiščenje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije.

 

Prevoz:Pri prevozu so potrebna čista vozila, pri tem pazite, da se izognete vlagi, dežju in soncu. Z embalažo ravnajte previdno, da ne poškodujete embalaže. Strogo prepovedano shranjevanje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije

 

Pogosta vprašanja

Jamstvo kakovosti: Kakovost strogo ustreza zahtevam pogodbe/PI.

Tehnična podpora: Vsa tehnična vprašanja bodo rešena v 24 urah po e -pošti ali telefonu.

Takojšnja dostava: Naročilo bo hitro dostavljeno v 15 dneh.Hot Tags: PVA 0599, Kitajska, Proizvajalci, Dobavitelji, Tovarne, Veleprodaja, Po meri, Brezplačen vzorec, Blagovne znamke, Cena, Kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki