PVA 1588S

PVA 1588S

PVA 1588S se imenuje 1588 Fine Powder in se uporablja za proizvodnjo materialov za lepljenje tekstila, premazov, lepil in se pogosto uporablja za predelavo papirja, emulgatorjev, dispergirjev in blokirnih koloidov. Poleg tega se lahko uporablja kot membrane, modifikatorji tal itd. V glavnem se uporablja za proizvodnjo materialov za klejenje tekstila, premazov, lepil, acetalnih derivatov in se v veliki meri uporablja za predelavo papirja, emulgente, dispergatorje in blokirne koloide.

Podrobnosti o izdelku

PVA1588S se imenuje 1588 Fine Powder in se uporablja za proizvodnjo materialov za lepljenje tekstila, premazov, lepil in se pogosto uporablja za predelavo papirja, emulgatorjev, dispergirjev in blokirnih koloidov. Poleg tega se lahko uporablja kot membrane, modifikatorji tal itd. V glavnem se uporablja za proizvodnjo materialov za klejenje tekstila, premazov, lepil, acetalnih derivatov in se v veliki meri uporablja za predelavo papirja, emulgente, dispergatorje in blokirne koloide.
 
Lastnosti izdelka:
Delno hidroliziran.
Nizka viskoznost.
 

IzdelekParameter (specifikacija)

Postavka

PVA1588S

Hidroliza (molni %)

86.0 ~ 90.0

Viskoznost (mPa.s)

10,0 ~ 15,0

Hlapno (mas.%)

â¤5,0

Pepel (masni %)

â¤0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

â91,5

Velikost delca

Fini prah, 80~200mreža


Shranjevanje:Shranjujte v prezračenem, hladnem in suhem prostoru ter hranite stran od ognja, električne energije, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Med transportom ravnajte previdno, da preprečite poškodbe embalaže. Strogo je prepovedano shranjevati embalažo skupaj s hlapnimi kemikalijami, da preprečite poslabšanje zaradi adsorpcije.

prevoz:Pri transportu so potrebni čisti avtomobili, paziti je treba na zaščito pred vlago, dežjem in soncem. Ravnajte previdno, da preprečite poškodbe embalaže. Shranjevanje je zelo omejeno z začasnimi sredstvi, da se prepreči poškodba zaradi adsorpcije.
 
pogosta vprašanja
V: Ali je polivinil alkohol topen?
O: Polivinil alkohol v prahu je vodotopen s prozorno raztopino. Večina serij PVA se uporablja raztopljenih v vodi. Njegova topnost je odvisna predvsem od stopnje polimerizacije in alkoholize. Pri isti temperaturi se topnost poveča skupaj z zmanjšanjem stopnje alkoholiziranosti in zmanjša s povečanjem viskoznosti; za serije PVA z enako stopnjo polimerizacije, če so njihove stopnje alkoholizacije nizke, se njihove temperature znižajo po končanem raztapljanju in obratno; za PVA iste alkoholize, če so stopnje polimerizacije visoke, postanejo njihove temperature visoke po zaključku raztapljanja in obratno.


Hot Tags: PVA 1588S, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki