PVA 1788F

PVA 1788F

Naša serija izdelkov iz polivinilnega alkohola 1788 Flake (PVA 1788F) je specializirana. Izdelan je iz vinil acetata s polimerizacijo in alkoholizacijo. Je bel, stabilen in netoksičen vodotopen polimer, ki se lahko hitro raztopi v vodi in tvori stabilen koloid. Voda je dobro topilo. PVA 1788F je surovina za vinilonska vlakna, konstrukcije, dodatke za barve, ki se uporabljajo predvsem v tekstilu, sredstva za končno obdelavo tkanin.

Podrobnosti o izdelku

Naš polivinil alkohol1788 Flake (PVA 1788F) serija izdelkov je specializirana. Izdelan je iz vinil acetata s polimerizacijo in alkoholizacijo. Je bel, stabilen in netoksičen vodotopen polimer, ki se lahko hitro raztopi v vodi in tvori stabilen koloid. Voda je dobro topilo. PVA 1788Fje surovine za vinilonska vlakna, gradbeništvo, dodatke za barve, ki se večinoma uporabljajo v tekstilu, sredstva za končno obdelavo tkanin.

 

Izdelek Funkcija:

Delno hidroliziran.

Nizka viskoznost.

 

Enakovredne ocene:

088-20

Kuraray PVA-220

Kuraray Mowiol 23-88

CCP BP-17

Sekisui Selvol 523 - Celanese

JVP JP-18

Nichigo GM-14

 

IzdelekParameter (specifikacija)

Postavka

PVA 1788F

Hidroliza (molni %)

86.0 ~ 90.0

Viskoznost (mPa.s)

20,0 ~ 26,0

Hlapno (mas.%)

â¤5,0

Pepel (masni %)

â¤0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

â91,5

Velikost delca

kosmiči

 

Shranjevanje: Izdelke je treba hraniti v zaprtih prostorih, kjer je sobna temperatura 5-30 °C, suh in dobro prezračen prostor, skladiščenje po serijah. Držite se stran od električne energije, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Strogo je prepovedano skladiščiti skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije.


prevoz: Pri prevozu so potrebna čista vozila, pazite, da se izognete vlagi, dežju in zaščiti pred soncem. Ravnajte previdno, da preprečite poškodbe embalaže. Strogo je prepovedano skladiščiti skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije

 

pogosta vprašanja

V: Kako lahko zagotovimo kakovost izdelkov?

A: 1. Vse materiale je treba testirati glede na ključne specifikacije pred razkladanjem.

2. Po raztovarjanju bomo različne materiale shranili v drugo skladišče.

3. Vodimo papirno in računalniško evidenco hrambe.Hot Tags: PVA 1788F, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki