PVA 1788G

PVA 1788G

Proizvodne zmogljivosti PVA 1788G našega podjetja so se iz dneva v dan izpopolnjevale z dolgotrajno absorpcijo in tehnološko transformacijo na podlagi uvoza celotnega sklopa tehnologije iz evropskega podjetja. PVA, ki ga proizvaja naše podjetje, je dobrega delovanja in stabilne kakovosti. Uživa velik ugled tako doma kot v tujini.

Podrobnosti o izdelku

PVA1788Gproizvodne zmogljivosti našega podjetja so se iz dneva v dan izpopolnjevale z dolgotrajno absorpcijo in tehnološko transformacijo na podlagi uvoza celotnega sklopa tehnologije iz evropskega podjetja. PVA, ki ga proizvaja naše podjetje, je dobrega delovanja in stabilne kakovosti. Uživa velik ugled tako doma kot v tujini.

 

Izdelek Funkcija:

Delna alkoholizacija.

Nizka viskoznost.

 

Enakovredne ocene:

088-20

Kuraray PVA-220

Kuraray Mowiol 23-88

CCP BP-17

Sekisui Selvol 523 - Celanese

JVP JP-18

Nichigo GM-14

 

IzdelekParameter (specifikacija)

Postavka

PVA1788G

Hidroliza (molni %)

86.0 ~ 90.0

Viskoznost (mPa.s)

20,0 ~ 26,0

Hlapno (mas.%)

â¤5,0

Pepel (masni %)

â¤0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

â91,5

delec Velikost

20~25mreža

 

Shranjevanje: Izdelek je treba hraniti v suhem in prezračenem prostoru s sobno temperaturo 5-30°C in skladiščiti v serijah. Hraniti ločeno od električne energije, vlage in sončne svetlobe. Strogo je prepovedano shranjevati skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje zaradi adsorpcije.


prevoz: Pri prevozu so potrebna čista vozila, pazite, da se izognete vlagi, dežju in zaščiti pred soncem. Ravnajte previdno, da preprečite poškodbe embalaže. Strogo je prepovedano skladiščiti skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije

 

pogosta vprašanja

V:Kakšen je indeks lastnosti polivinil alkohola?

A: Polivinil alkohol PVA je trdna snov, brez barve in vonja v obliki kosmičev, kosmičev ali zrnc. Ker vsebuje veliko hidroksilnih skupin v svoji molekuli, je PVA zlahka topen v vodi, pa tudi v organskih spojinah, ki vsebujejo tudi hidroksil, kot so glicerol, glikol, ocetna kislina, acetaldehid in benzojska kislina, razen v splošnih organskih topilih, v katerih je netopen . Pri segrevanju na 130-140°C postane PVA rumena brez bistvenih sprememb v naravi; dlje časa pri 160°C postane temnejša; pri 200°C pride do medmolekularne dehidracije z manjšo topnostjo v vodi; pri nad 200 pride do znotrajmolekularne dehidracije; skoraj pri 300 se PVA razgradi v vodo, ocetno kislino, acetaldehid in krotonaldehid. Nasipne gostote PVA se razlikujejo glede na metode alkoholize: 0,2~0,27 g/ml za visoko alkalno alkoholizo in 0,42~0,52 g/ml za nizko alkalno alkoholizoHot Tags: PVA 1788GA, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki