PVA 1788GA

PVA 1788GA

Temu izdelku je dodano sredstvo proti penjenju na osnovi PVA1788 in lahko učinkovito odstrani peno izdelka pri nanosu. Prav tako je odporen na olje, maščobo in topila. PVA 1788GA je brez vonja in netoksičen, ima visoko natezno trdnost in prožnost ter ima visoko pregrado za kisik in aromo.

Podrobnosti o izdelku

Ta izdelek je dodan proti penjenju na osnovi PVA1788 in lahko učinkovito odstrani peno izdelka v aplikaciji. Prav tako je odporen na olje, maščobo in topila. PVA 1788GAje brez vonja in netoksičen, ima visoko natezno trdnost in prožnost ter ima visoko pregrado za kisik in aromo.

 

Izdelek Funkcija:

Delna alkoholizem.

Nizka viskoznost.

Z vključenim sredstvom proti penjenju.

 

 Enakovredne ocene:

088-20

Kuraray PVA-220

Kuraray Mowiol 23-88

CCP BP-17

Sekisui Selvol 523 - Celanese

JVP JP-18

Nichigo GM-14

 

IzdelekParameter (specifikacija)

Postavka

PVA 1788GA

Hidroliza (molni %)

86.0 ~ 90.0

Viskoznost (mPa.s)

20,0 ~ 26,0

Hlapno (mas.%)

â¤5,0

Pepel (masni %)

â¤0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

â91,5

delec Velikost

Granule, 10~25mreža

 

Shranjevanje: Izdelek je treba hraniti v suhem in dobro prezračenem prostoru. Preprečite embalažo pred vlago ali izpostavljenostjo soncu ali dežju. Pri prevozu se uporablja čisto in pokrito prevozno sredstvo, da se prepreči kontaminacija, vlaga ali dež.


prevoz: Za prevoz potrebujete čisto vozilo. Paziti je treba na zaščito pred vlago, dežjem in soncem. Ravnajte previdno, da ne poškodujete embalaže. Shranjevanje s hlapljivimi kemikalijami je strogo prepovedano, da se prepreči poslabšanje adsorpcije. 

 

pogosta vprašanja

V:Kakšna je toksičnost PVAï¼

A:LD50 za hrčke tega izdelka je večji od 2000 mg/kg, kar dokazuje, da izdelek ni strupen. Škodljivost za zdravje: stik s paro, ki vsebuje polivinil alkohol, lahko povzroči rahlo draženje oči, nosu in grla. Stik s kožo: stalni stik s kožo lahko povzroči draženje.

Stik z očmi: lahko povzroči zamegljen vid in draženje oči.Hot Tags: PVA 1788GA, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki