PVA 1788S

PVA 1788S

PVA 1788S se imenuje 1788 Fine Powder in se uporablja za proizvodnjo materialov za klejenje tekstila, premazov, lepil in se pogosto uporablja za predelavo papirja, emulgatorjev, dispergirjev in blokirnih koloidov. Poleg tega se lahko uporablja kot membrane, modifikatorji tal itd. V glavnem se uporablja za proizvodnjo materialov za klejenje tekstila, premazov, lepil, acetalnih derivatov in se v veliki meri uporablja za predelavo papirja, emulgente, dispergatorje in blokirne koloide.

Podrobnosti o izdelku

PVA1788Sje poklican1788 Fine Powder in se uporablja za proizvodnjo materialov za klejenje tekstila, premazov, lepil in se pogosto uporablja za predelavo papirja, emulgatorjev, dispergirjev in blokirnih koloidov. Poleg tega se lahko uporablja kot membrane, modifikatorji tal itd. V glavnem se uporablja za proizvodnjo materialov za klejenje tekstila, premazov, lepil, acetalnih derivatov in se v veliki meri uporablja za predelavo papirja, emulgente, dispergatorje in blokirne koloide.

 

Izdelek Funkcija:

Delno hidroliziran.

Nizka viskoznost.

 

Enakovredne ocene:

088-20

Kuraray PVA-220

Kuraray Mowiol 23-88

CCP BP-17

Sekisui Selvol 523 - Celanese

JVP JP-18

Nichigo GM-14

 

IzdelekParameter (specifikacija)

Postavka

PVA1788S

Hidroliza (molni %)

86.0 ~ 90.0

Viskoznost (mPa.s)

20,0 ~ 26,0

Hlapno (mas.%)

â¤5,0

Pepel (masni %)

â¤0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

â91,5

Velikost delca

Fini prah, 80~200mreža

 

Shranjevanje: Shranjujte v prezračenem, hladnem in suhem prostoru ter hranite stran od ognja, električne energije, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Med prevozom ravnajte previdno, da preprečite poškodbe embalaže. Strogo je prepovedano shranjevati embalažo skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da preprečite poslabšanje zaradi adsorpcije.


prevoz: Pri transportu so potrebni čisti avtomobili, paziti je treba na zaščito pred vlago, dežjem in soncem. Ravnajte previdno, da preprečite poškodbe embalaže. Shranjevanje je zelo omejeno z začasnimi sredstvi, da se prepreči adsorpcijska škoda.

 

pogosta vprašanja

V:Ali je polivinil alkohol topen?

A:Prašek polivinilnega alkohola je vodotopen s prozorno raztopino. Večina serij PVA se uporablja raztopljenih v vodi. Njegova topnost je odvisna predvsem od stopnje polimerizacije in alkoholize. Pri isti temperaturi se topnost poveča skupaj z zmanjšanjem stopnje alkoholiziranosti in zmanjša s povečanjem viskoznosti; za serije PVA z enako stopnjo polimerizacije, če so njihove stopnje alkoholizacije nizke, se njihove temperature znižajo po končanem raztapljanju in obratno; za PVA iste alkoholize, če so stopnje polimerizacije visoke, postanejo njihove temperature visoke po zaključku raztapljanja in obratno.Hot Tags: PVA 1788S, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki