PVA 1799

PVA 1799

PVA 1799 je nekaj vrst sintetičnih z vodo topnih visoko molekularnih polimerov. Glavna specifikacija vključuje stopnjo polimerizacije in alkoholize ter druge posebne lastnosti. Polivinil alkohol se proizvaja s polimerizacijo vinil acetata v topilu metanola, nato pa je podvržen alkoholizi z naprednim pasovnim postopkom z nizko alkalijo. Po mletju, sušenju in pakiranju se dosežejo končni izdelki PVA.

Podrobnosti o izdelku

PVA 1799

Polivinil alkohol je nekaj vrst sintetičnih z vodo topnih visoko molekularnih polimerov. Glavna specifikacija vključuje stopnjo polimerizacije in alkoholize ter druge posebne lastnosti. Polivinil alkohol se proizvaja s polimerizacijo vinil acetata v topilu metanola, nato pa je podvržen alkoholizi z naprednim pasovnim postopkom z nizko alkalijo. Po mletju, sušenju in pakiranju se dosežejo končni izdelki PVA.

 

Lastnosti izdelka:

Popolnoma hidroliziran.

Srednja viskoznost.

Velikost delcev prilagodite dejanskemu povpraševanju.

 

Enakovredne ocene:

100-27

Kuraray PVA-105

Kuraray Mowiol 30-98

CCP PF-05

Sekisui Selvol 325 - Celanščina

JVP JF-17L

Nichigo NL-18

 

Parameter izdelka (specifikacija)

Artikel

PVA 1799

Hidroliza (molski %)

98,0 ~ 99,9

Viskoznost (mPa.s)

22,0 ~ 30,0

Hlapno (mas.%)

â ‰ ¤ 5.0

Pepel (mas.%)

0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

91,5

Velikost delca

Kosmiči, 10 ~ 80mesh

 

Uporaba:

Za vinil vlakna

Sredstvo za oblikovanje osnove za bombažno ali rajonsko prejo, velikost papirja

Vezivo za barvno prevleko,

Lepilo za papir,

Zaščitni koloid za PVAc emulzijo,

PVA film,

Goba iz PVA

Modifikator za termoreaktivno smolo,

Vezivo za ferit,

Vezivo za netkane materiale

 

Pakiranje:Paket iz kraft papirja s plastično folijo v notranjosti, 20 kg/25 kg na vrečko ali tkano vrečko 500 kg na vrečko.

 

Shranjevanje:Izdelki morajo biti na zalogi v zaprtih prostorih, pri sobni temperaturi 5-30 ° C, na suhem in dobro prezračevanem mestu, shranjevanje po serijah. Izogibajte se napajanju, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Strogo prepovedano shranjevanje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije.

 

Prevoz:Pri prevozu so potrebna čista vozila, pri tem pazite, da se izognete vlagi, dežju in soncu. Z embalažo ravnajte previdno, da ne poškodujete embalaže. Strogo prepovedano shranjevanje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije

 

Pogosta vprašanja

Jamstvo kakovosti: Kakovost strogo ustreza zahtevam pogodbe/PI.

Tehnična podpora: Vsa tehnična vprašanja bodo rešena v 24 urah po e -pošti ali telefonu.

Takojšnja dostava: Naročilo bo hitro dostavljeno v 15 dneh.Hot Tags: PVA 1799, Kitajska, Proizvajalci, Dobavitelji, Tovarna, Veleprodaja, Po meri, Brezplačen vzorec, Blagovne znamke, Cena, Kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki