PVA 2099

PVA 2099

PVA 2099 je vrsta težkega polimera, je nestrupen, neviden in neškodljiv. PVA je topen v vodi, topilo pa zagotavlja dobro viskoznost in gradnjo filma. Lahko prenese olja, maziva, ogljikovodike in večino drugih organskih topil. PVA ima boljšo kemijsko stabilnost in izolativnost ter olajša trdno gradnjo; Ima značilne kemijske lastnosti poliolov in lahko izvaja postopek esterifikacije, eterilizacije, acetalizacije itd.

Podrobnosti o izdelku

PVA 2099

PVA smola je vrsta težkega polimera, je netoksična, neumna in neškodljiva. PVA je topen v vodi, topilo pa zagotavlja dobro viskoznost in gradnjo filma. Lahko prenese olja, maziva, ogljikovodike in večino drugih organskih topil. PVA ima boljšo kemijsko stabilnost in izolativnost ter olajša trdno gradnjo; Ima značilne kemijske lastnosti poliolov in lahko izvaja postopek esterifikacije, eterilizacije, acetalizacije itd.

 

Lastnosti izdelka:

Popolnoma hidroliziran.

Srednja viskoznost.

Velikost delcev prilagodite dejanskemu povpraševanju.

 

Enakovredne ocene:

100-35

JVP JF-20

Nichigo NH-20

 

Parameter izdelka (specifikacija)

Artikel

PVA 2099

Hidroliza (molski %)

98,0 ~ 99,9

Viskoznost (mPa.s)

35,0 ~ 43,0

Hlapno (mas.%)

â ‰ ¤ 5.0

Pepel (mas.%)

0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

91,5

Velikost delca

Kosmiči, 10 ~ 80 mesh

 

Uporaba:

Velikost papirja

Za vinil vlakna

Sredstvo za oblikovanje osnove za bombažno ali rajonsko prejo,

Lepilo za papir,

Zaščitni koloid za PVAc emulzijo,

PVA film,

 

Pakiranje:Paket iz kraft papirja s plastično folijo v notranjosti, 20 kg/25 kg na vrečko ali tkano vrečko 500 kg na vrečko.

 

Shranjevanje:Izdelki morajo biti na zalogi v zaprtih prostorih, pri sobni temperaturi 5-30 ° C, na suhem in dobro prezračevanem mestu, shranjevanje po serijah. Izogibajte se napajanju, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Strogo prepovedano shranjevanje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije.

 

Prevoz:Pri prevozu so potrebna čista vozila, pri tem pazite, da se izognete vlagi, dežju in soncu. Z embalažo ravnajte previdno, da ne poškodujete embalaže. Strogo prepovedano shranjevanje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije

 

Pogosta vprašanja

Jamstvo kakovosti: Kakovost strogo ustreza zahtevam pogodbe/PI.

Tehnična podpora: Vsa tehnična vprašanja bodo rešena v 24 urah po e -pošti ali telefonu.

Takojšnja dostava: Naročilo bo hitro dostavljeno v 15 dneh.Hot Tags: PVA 2099, Kitajska, Proizvajalci, Dobavitelji, Tovarne, Veleprodaja, Po meri, Brezplačen vzorec, Blagovne znamke, Cena, Kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki