PVA 2688

PVA 2688

Serija izdelkov v prahu PVA 2688 je specializirana za gradbeništvo kot dodatek v vseh vrstah suhega praškastega kita, suhe malte, lepila za ploščice, ki se še posebej uporablja za gradbeni kiti in malte, izboljšuje prožnost, zadržuje vodo in povečuje viskoznost malte in kita. Je zelo dobro oprijemljiv in se je pogosto uporabljal pri izdelavi papirja, velikosti materialov za tekstil, lepila, folije in suho malto.

Podrobnosti o izdelku

PVA 2688

Serija izdelkov v prahu iz polivinil alkohola (PVA) je specializirana za gradbeno industrijo kot dodatek v vseh vrstah kita za suh prah, suho malto, lepilo za ploščice, ki se uporablja zlasti za gradbeni kiti in malto, izboljšuje prožnost, zadržuje vodo in povečuje viskoznost malte Zelo dobro se oprijema in uporablja se za izdelavo papirja, materiala za oblikovanje tekstila, lepila, filma in suhe malte.

 

Lastnosti izdelka:

Delno hidroliziran.

Visoka viskoznost.

Velikost delcev prilagodite dejanskemu povpraševanju.

 

Enakovredne ocene:

CCP BP-26

Sekisui Selvol 540 - Celanses

 

Parameter izdelka (specifikacija)

Artikel

PVA 2688

Hidroliza (molski%)

86,0 ~ 90,0

Viskoznost (mPa.s)

50,0 ~ 58,0

Hlapno (mas.%)

â ‰ ¤ 5.0

Pepel (mas.%)

0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

91,5

Velikost delca

Kosmiči, 10 ~ 200mesh

 

Uporaba:

1. Zaščitni koloid za PVAc emulzijo.

2. Odstranljivo lepilo v papirni industriji.

3. Suspenzivno sredstvo za PVC, polistiren.

 

Pakiranje:Paket iz kraft papirja s plastično folijo v notranjosti, 20 kg/25 kg na vrečko ali tkano vrečko 500 kg na vrečko.

 

Shranjevanje:Izdelki morajo biti na zalogi v zaprtih prostorih, pri sobni temperaturi 5-30 ° C, na suhem in dobro prezračevanem mestu, shranjevanje po serijah. Izogibajte se napajanju, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Strogo prepovedano skladiščenje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije.

 

Prevoz:Pri prevozu so potrebna čista vozila, pri tem pazite, da se izognete vlagi, dežju in soncu. Z embalažo ravnajte previdno, da ne poškodujete embalaže. Strogo prepovedano shranjevanje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije

 

Pogosta vprašanja

Jamstvo kakovosti: Kakovost strogo ustreza zahtevam pogodbe/PI.

Tehnična podpora: Vsa tehnična vprašanja bodo rešena v 24 urah po e -pošti ali telefonu.

Takojšnja dostava: Naročilo bo hitro dostavljeno v 15 dneh.Hot Tags: PVA 2688, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki