PVA 2688G

PVA 2688G

Proizvodne zmogljivosti granulata PVA 2688 našega podjetja se iz dneva v dan izpopolnjujejo z dolgotrajno absorpcijo in tehnološko transformacijo na podlagi uvoza celotnega sklopa tehnologije iz evropskega podjetja. PVA, ki ga proizvaja naše podjetje, je dobrega delovanja in stabilne kakovosti. Uživa velik ugled tako doma kot v tujini.

Podrobnosti o izdelku


PVA2688 proizvodnih zmogljivosti granulata našega podjetja se izpopolnjujejo iz dneva v dan z dolgotrajno absorpcijo in tehnološko transformacijo na podlagi uvoza celotne tehnologije iz evropskega podjetja. PVA, ki ga proizvaja naše podjetje, je dobrega delovanja in stabilne kakovosti. Uživa velik ugled tako doma kot v tujini.

 

Izdelek Funkcija:

Delna alkoholiza.

Nizka viskoznost.

 

Enakovredne ocene:

CCP BP-26

Sekisui Selvol 540 - Celanses

 

IzdelekParameter (specifikacija)

Postavka

PVA2688G

Hidroliza (molni %)

86.0 ~ 90.0

Viskoznost (mPa.s)

50,0 ~ 58,0

Hlapno (mas.%)

â¤5,0

Pepel (masni %)

â¤0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

â91,5

Velikost delca

20~25mreža

 

Shranjevanje:Izdelek je treba hraniti v suhem in prezračenem prostoru s sobno temperaturo 5-30°C in skladiščiti v serijah. Hraniti ločeno od električne energije, vlage in sončne svetlobe. Strogo je prepovedano shranjevati skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje zaradi adsorpcije.


prevoz:Pri prevozu so potrebna čista vozila, pazite, da se izognete vlagi, dežju in zaščiti pred soncem. Ravnajte previdno, da preprečite poškodbe embalaže. Strogo je prepovedano skladiščiti skupaj s hlapljivimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije

 

pogosta vprašanja

V:Kakšen je indeks lastnosti polivinil alkohola?

A:Polivinil alkohol PVA je trdna snov, brez barve in vonja v obliki kosmičev, kosmičev ali zrnc. Ker vsebuje veliko hidroksilnih skupin v svoji molekuli, je PVA zlahka topen v vodi, pa tudi v organskih spojinah, ki vsebujejo tudi hidroksil, kot so glicerol, glikol, ocetna kislina, acetaldehid in benzojska kislina, razen v splošnih organskih topilih, v katerih je netopen . Pri segrevanju na 130-140 PVA postane rumen brez bistvenih sprememb v naravi; ko je na 160 dlje časa, potemni; pri 200 poteka medmolekularna dehidracija z manjšo topnostjo v vodi; pri nad 200 pride do znotrajmolekularne dehidracije; skoraj pri 300 se PVA razgradi v vodo, ocetno kislino, acetaldehid in krotonaldehid. Nasipne gostote PVA se razlikujejo glede na metode alkoholize: 0,2 ~ 0,27 g/ml za visoko alkalno alkoholizo in 0,42 ~ 0,52 g/ml za nizko alkalno alkoholizo.


Hot Tags: PVA 2688G, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki