PVA 2688GA

PVA 2688GA

Temu izdelku je dodano sredstvo proti penjenju na osnovi PVA2688 in lahko učinkovito odstrani peno izdelka pri nanosu. Prav tako je odporen na olje, maščobo in topila. PVA2688GA je brez vonja in netoksičen, ima visoko natezno trdnost in prožnost ter ima visoko pregrado za kisik in aromo.

Podrobnosti o izdelku

Ta izdelek je dodan proti penjenju na osnovi PVA2688 in lahko učinkovito odstrani peno izdelka v aplikaciji. Prav tako je odporen na olje, maščobo in topila. PVA2688GA je brez vonja in netoksičen, ima visoko natezno trdnost in prožnost ter ima visoko pregrado za kisik in aromo.

 

Izdelek Funkcija:

Delna alkoholizem.

Nizka viskoznost.

 

Enakovredne ocene:

CCP BP-26

Sekisui Selvol 540 - Celanses

 

IzdelekParameter (specifikacija)

Postavka

PVA2688GA

Hidroliza (molni %)

86.0 ~ 90.0

Viskoznost (mPa.s)

50,0 ~ 58,0

Hlapno (mas.%)

â¤5,0

Pepel (masni %)

â¤0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

â91,5

Velikost delca

Granule, 10~25mreža

 

Shranjevanje:Izdelek je treba hraniti v suhem in dobro prezračenem prostoru. Preprečite embalažo pred vlago ali izpostavljenostjo soncu ali dežju. Pri prevozu se uporablja čisto in pokrito prevozno sredstvo, da se prepreči kontaminacija, vlaga ali dež.


prevoz:Za prevoz potrebujete čisto vozilo. Paziti je treba na zaščito pred vlago, dežjem in soncem. Ravnajte previdno, da ne poškodujete embalaže. Shranjevanje s hlapljivimi kemikalijami je strogo prepovedano, da se prepreči poslabšanje adsorpcije. 

 

pogosta vprašanja

V:Kakšna je toksičnost PVAï¼

A:LD50 za hrčke tega izdelka je večji od 2000 mg/kg, kar dokazuje, da izdelek ni strupen. Škodljivost za zdravje: stik s paro, ki vsebuje polivinil alkohol, lahko povzroči rahlo draženje oči, nosu in grla. Stik s kožo: stalni stik s kožo lahko povzroči draženje.

Stik z očmi: lahko povzroči zamegljen vid in draženje oči.


Hot Tags: PVA 2688GA, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, trgovina na debelo, po meri, brezplačen vzorec, blagovne znamke, cena, kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki