PVA 2699

PVA 2699

Serija izdelkov v prahu PVA 2699 je specializirana za gradbeništvo kot dodatek v vseh vrstah suhega praškastega kita, suhe malte, lepila za ploščice, ki se še posebej uporablja za gradbeni kiti in malte, izboljšuje prožnost, zadržuje vodo in povečuje viskoznost malte in kita. Je zelo dobro oprijemljiv in se je pogosto uporabljal pri izdelavi papirja, velikosti materialov za tekstil, lepila, folije in suho malto.

Podrobnosti o izdelku

PVA 2699

Serija izdelkov v prahu iz polivinil alkohola (PVA) je specializirana za gradbeno industrijo kot dodatek v vseh vrstah kita za suh prah, suho malto, lepilo za ploščice, ki se uporablja zlasti za gradbeni kiti in malto, izboljšuje prožnost, zadržuje vodo in povečuje viskoznost malte in kiti. Je zelo dobro oprijemljiv in se je pogosto uporabljal pri izdelavi papirja, velikosti materialov za tekstil, lepila, folije in suho malto.

 

Lastnosti izdelka:

Popolnoma hidroliziran.

Visoka viskoznost.

Velikost delcev prilagodite dejanskemu povpraševanju.

 

Enakovredne ocene:

100-70

CCP BF-26

Sekisui Selvol 350 - Celanses

 

Parameter izdelka (specifikacija)

Artikel

PVA 2699

Hidroliza (molski %)

98,0 ~ 99,9

Viskoznost (mPa.s)

68,0 ~ 80,0

Hlapno (mas.%)

â ‰ ¤ 5.0

Pepel (mas.%)

0,5

pH vrednost

5 ~ 7

Čistost (%)

91,5

Velikost delca

Kosmiči, 10 ~ 80mesh

 

Uporaba:

Lepilo za sitotisk

Odstranljivo lepilo v papirni industriji.

Zaščitni koloid za PVAc emulzijo

 

Pakiranje:Paket iz kraft papirja s plastično folijo v notranjosti, 20 kg/25 kg na vrečko ali tkano vrečko 500 kg na vrečko.

 

Shranjevanje:Izdelki morajo biti na zalogi v zaprtih prostorih, kjer je sobna temperatura 5-30 ° C, na suhem in dobro prezračevanem mestu, shranjevanje po serijah. Izogibajte se napajanju, preprečite vlago in se izogibajte izpostavljanju soncu. Strogo prepovedano skladiščenje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije.

 

Prevoz:Pri prevozu so potrebna čista vozila, pri tem pazite, da se izognete vlagi, dežju in soncu. Z embalažo ravnajte previdno, da ne poškodujete embalaže. Strogo prepovedano shranjevanje skupaj s hlapnimi kemikalijami, da se prepreči poslabšanje adsorpcije

 

Pogosta vprašanja

Jamstvo kakovosti: Kakovost strogo ustreza zahtevam pogodbe/PI.

Tehnična podpora: Vsa tehnična vprašanja bodo rešena v 24 urah po e -pošti ali telefonu.

Takojšnja dostava: Naročilo bo hitro dostavljeno v 15 dneh.Hot Tags: PVA 2699, Kitajska, Proizvajalci, Dobavitelji, Tovarne, Veleprodaja, Po meri, Brezplačen vzorec, Blagovne znamke, Cena, Kakovost

Pošlji povpraševanje

Podobni izdelki